Tag Heuer Carrera Chronograph

News

Nova kolekcija satova Tag Heuer Carrera podiže izvorni Racing Chronograph na dosad neviđenu razinu luksuza i predstavlja četiri očaravajuća elegantna modela

U znak obilježavanja 160. godišnjice branda ove godine, kolekcija TAG Heuer Carrera upotpunjena je još jednim dodatkom – ovoga puta riječ je o kultnom kronografu koji se odlikuje elegantnim dizajnom koji podsjeća na povijesne modele s daškom modernog štiha. Ova četiri kronografa imaju profinjen i moderan izgled nadahnut čistim stilom zbog kojeg je TAG Heuer Carrera prvenstveno i postao kultni sat.

SUVREMENA ELEGANCIJA NADAHNUTA ORIGINALNIM SATOM TAG HEUER CARRERA

Sofisticiranost ovog ponovno osmišljenog modela TAG Heuer Carrere odražava se u elegantnom kućištu izrađenom od nehrđajućeg čelika, dizajniranog bez tahimetra kako bi kompletna estetika bila u skladu s nezaboravnim modelom Heuer Carrera sa srebrnim brojčanikom prvotno lansiranim 1963. godine. Ovaj zadivljujući sat promjera 42 mm održava funkcionalnost kronografa s pomoću dva gumba i podbrojčanicima. Dostupan u bojama: opalno crna, plava s brušenim efektom sunčeve zrake, antracit i srebrna, brojčanik sadrži podbrojčanike „azurage“ na brojevima 3 i 9 te mali automatski brojač sekundi iznad broja 6 sati oko diskretnog prozora koji prikazuje datum. Srce ovog bezvremenskog TAG Heuer Carrera je vlastiti mehanizam Caliber Heuer 02.

Modeli s crnim i plavim brojčanicima predstavljeni su u pojednostavljenom obliku s narukvicom od nehrđajućeg čelika u obliku slova H. Kutovi vanjske i unutarnje kazaljke zaobljeni su radi fluidnijeg izgleda, a narukvica je tanja za veću udobnost. Dvobojna verzija s brojčanikom u srebrnoj boji i pozlaćenim kazaljkama u ružičasto zlatnoj te model s brojčanikom u boji tamnog antracita upareni su sa zgodnim smeđim remenom od kože aligatora. Safirno kućište s navojem pruža fascinantan pogled na inovativni unutrašnji mehanizam, čijoj ekskluzivnosti dodatno doprinosi oscilirajuća masa ružičasto-zlatne boje.

IZNIMNE PERFORMANSE ZAHVALJUJUĆI VLASTITOM MEHANIZMU CALIBER HEUER 02

Linija TAG Heuer Carrera uvijek je sadržavala najnapredniju tehnologiju izrade satova koju je razvio TAG Heuer. Redizajnirane modele pokreće pokret Caliber Heuer 02, koji je vidljiv kroz prozirnu stražnju stranu kućišta. Ova sofisticirana inovacija u potpunosti je proizvedena u Švicarskoj u manufakturi tvrtke TAG Heuer Chevenez. Sadrži 168 komponenti, uključujući značajna poboljšanja kronografskog mjerenja vremena, a ima impresivnu rezervu snage od 80 sati.

POVIJEST NEDVOSMISLENE ELEGANCIJE

Jack Heuer, bivši izvršni direktor tvrtke TAG Heuer posvetio se intenzivnom proučavanju industrijskog dizajna što je iznimno utjecalo na DNK njegove najdraže kolekcije te oblikovalo dizajn i konstrukciju svih modela TAG Heuer Carrera od 1963. godine. S ovim novim ponovno osmišljenim modelima, poletni i elegantni dodiri koji su prije nekoliko desetljeća izazvali zanimanje Jacka Heuera očigledniji su no ikad. Trodimenzionalnost originalnog brojčanika s njegova tri podbrojčanika koji ne izgledaju pretrpano, olakšava očitanje vremena na prvi pogled i u svoje je vrijeme predstavljala uistinu revolucionaran dizajn – odjek toga danas vidimo u svim ovim inovacijama. Ostale pojedinosti, poput utisnutih brojeva koji prate kut prirubnice, koji privlače pogled na točno vrijeme, inspirirani su jednom drugom erom koja je nadahnula satove TAG Heuer Carrera, a riječ je trenutku u kojem je nadasve bitna izvrsna čitljivost: utrke motocikala.

Rođeni na trkalištu, ali jednako prikladni za svečani večernji domjenak, novi satovi TAG Heuer Carrera odišu cjelokupnom elegancijom i ostavljaju upečatljiv dojam u bilo kojoj situaciji. Oni ne služe samo kao počast hvaljenim korijenima kolekcije, već pokazuju i ekspertizu branda u nenametljivom kombiniranju sofisticiranosti u dizajnu i izradi satova.

Sell your watch

Provide us with details about your timepiece and we will contact you back promptly with a quote.

Pretplatite se na naš newsletter

Ne propusti naše posebne ponude, akcije i promocije.