LONGINES HERITAGE MILITARY 1938

Novosti

Modelom Heritage Military 1938 u Longinesu nastavljaju s fantastičnim reinkarnacijama legendarnih satova

Nije trebalo dugo čekati na nastavak Heritage priče iz Longinesa. Nakon fantastičnog Heritage Classic modela sa sector brojčanikom uslijedio je vojni model iz 1938. a iz njegova je naziva gotovo sve jasno. Longines Heritage Military 1938.

Temeljen na vojnom satu proizvedenom u svitanje Drugog svjetskog rata novi model slijedi smjernice nužne za klasičan sat. Kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika preuzima brojne elemente originala. Nastao je na referenci 4092 koja je bila namijenjena tržištu na istoku Europe, ponajviše Poljskoj. Vintage edicija je limitirana na 1938 komada.

Poput originala, Heritage Military 1938 ima promjer kućišta od 43 mm. Brojčanik je jednostavan, s malim sekundama na 6 sati, a safirno staklo povrh njega je najuočljiviji dio moderne reinterpretacije. Svi ostali detalji vjerni su izvorniku pa tako i navijanje mehanizma koje je ručno. Mehanizam je pod oznakom Calibre L507.2 (čitaj ETA 6498/2) te ima 53 sata rezerve snage.

Brojčanik je mat crni s kazaljkama ispunjenim Super LumiNova premazom kremaste boje kako bi se postigla umjetna patina. Sat se isporučuje s dva remena, sivi kožni ili konjak smeđi NATO remen, također kožni. Alat za zamjenu dolazi u kompletu sa satom.

Longines Heritage Military 1938

Ref. L2.826.4.53.2

Promjer kućišta: 43 mm
Visina: 10 mm
Materijal: nehrđajući čelik
Vodonepropusnost: 30 m

Mehanizam: Calibre L507.2 (ETA 6498/2)
Funkcije: sati, minute, male sekunde
Frekvencija: 3Hz
Navijanje: ručno
Rezerva snage: 53 sata

Remen: sivi kožni i smeđi kožni NATO boje konjaka

Limitirana edicija: 1938 komada

 

Izvor: Tilia Speculum

Otkupljujemo satove

Ispunite formular sa svim podacima vezanim uz sat naših brandova i javit ćemo vam se s našom ponudom za otkup sata.

Pretplatite se na naš newsletter

Ne propusti naše posebne ponude, akcije i promocije.