Marli Complication

Novosti

Ovog Božića predstavljamo nešto sasvim uzbudljivo i neočekivano, nešto na čemu smo radili posljednjih 447 dana i nešto na što smo jako ponosni, a to je parfemski brend Marli Complication kojeg potpisuje renomirani španjolski parfumer Ramon Monegal.

Stvoriti parfemski brend u niche kategoriji je jednako teško kao stvoriti vrhunski sat. No ipak, odlučili smo se za tako nešto jer smatramo da danas naša esencija nije samo urarska tradicija, popravak i prodaja satova, već cjelokupno iskustvo koje nastojimo nuditi s dolaskom 3. generacije, koja danas vodi obiteljski posao.

U isto vrijeme prošle godine proslavili smo 50. obljetnicu Marli butika u Vlaškoj 13. Tada smo htjeli prezentirati nešto sasvim novo i neočekivano, a to je miris po mjeri rađen za Marli. Sada želimo prezentirati kulminaciju prethodnog truda i rada uz parfemski brend Marli Complication koji se nadovezuje na miris i iskustvo pruženo u Marli butiku. Na taj način, svatko će moći ponijeti dijelić Marlija na svojoj koži ili u svome domu.

Nazvali smo ga Complication jer je zaista bilo složeno proizvesti parfemski brend vrhunske kvalitete, malog obujma i k tome, rađen po mjeri poput bespoke odijela. S parfumerom smo isprobali brojne formule, dok nismo osjetili emociju u mirisu koji na izvanredan način dočarava interijer i viziju našeg poslovanja u Vlaškoj 13. Naziv Complication vjerojatno ne trebamo dodatno objašnjavati urarskim znalcima jer smo željeli povezati brend s našim identitetom, a to je da smo u svojoj srži urari.

Marli Complication miris bazira se na kori agar drveta koje je u Europu donijela arapska dinastija Al-Andalus, poznata po eri u kojoj se sagradila Alhambra. Kora agara je nekoć služila za komunikacija s božanstvima tako što se palila i proizvodila je dim, poput tamjana, a iz tog drveta nastaje popularna plijesan oud. Također sadrži notu kože po kojoj je Ramon Monegal poznat jer koristi najbolje sastojke kako bi se stvorio kožni efekt. Muškatni orašćić daje visoku dozu aromatičnosti kreaciji u kombinaciji s haićanskim vetiverom za koji mnogi smatraju da je najbolji na svijetu, uz onaj s otoka Jave. Vetiver s Haitija ima dozu mineralnosti i zemljanih tragova koji se spajaju s koktelom svijetlih mošusa, koji daju volumen i snagu kreaciji.

U kolekciji će biti Eau de Parfum koji sadrži 20% esencijalnog ulja, sapun za pranje tijela i ruku od 100g te miris za dom s bambusovim štapićima s ukrasnim postoljem. Iduće godine planiramo proširiti liniju s linijom za njegu tijela koji će sadržavati visok udio parfemskog ulja. Nadamo se da je sve ovo dovoljna pozivnica da nas posjetite u Vlaškoj 13.

Otkupljujemo satove

Ispunite formular sa svim podacima vezanim uz sat naših brandova i javit ćemo vam se s našom ponudom za otkup sata.

Pretplatite se na naš newsletter

Ne propusti naše posebne ponude, akcije i promocije.