Novi Tissot T-Touch Expert Solar

13. Travanj 2015
Novi Tissot T-Touch Expert Solar

Jedan korak dalje

Novi Tissot T-Touch Expert Solar je dodatak na revolucionarnu Tissot T-Touch Expert Solar kolekciju, prvi taktilni sat koji je pokretan sunčevom energijom. S tako visokim očekivanjima, fanovi će biti oduševljeni da ovaj sat i dalje oduševljava. Novi modeli imaju upečatljive detalje poput nove lunete s ružom kompasa umjesto brojeva te vrlo jednostavnom čitljivošću zahvaljujući Super-LumiNova® strelici na minutnoj kazaljci što Vam omogućuje da lako uočite vrijeme ili smjer kompasa u potpunom mraku. Ovaj sat osmišljen je kao savršen dodatak za aktivne ljude koji svoje slobodno vrijeme vole provoditi u prirodi i pokretu, u nekoj od mnogobrojnih sportskih aktivnosti. Zanimljivo je kako će ovaj sat iskoristiti svu raspoloživu svjetlost koju dobiva iz svog okruženja kako bi, u nedostatku energije, napunio svoju bateriju. Na taj način nemate potrebu brinuti o eventualnoj zamjeni baterije i po nekoliko godina, Vaš sat jednostavno nesmetano radi dalje.

T-Touch-solar-1-uvecanje

Dodaci u opremi

Kao i tehnička dostignuća ovog sata, njegov dizajn je također osvježen i oštriji nego prije. Neki brojčanici dolaze u dvije boje i na taj način reflektiraju horizont. Avanturistima će se svidjeti dodaci poput kožnog remena sa čičkom koji dolazi i sa produžetkom te se na ta način može nositi preko planinarske opreme ili zavezati za ruksak kada vam trebaju slobodne ruke. Svima će se svidjeti 20 taktilnih funkcija integriranih u sat kao vječni kalendar sa indikatorom dana i tjedna, dva alarma, dvije vremenske zone, vremenska prognoza uz pomoć relativnog pritiska zraka, visinomjer, kronograf, kompas, azimut i pozadinsko osvjetljenje zaslona. Kupnjom ovog sata Vaša taktilna igra može početi.

Karakteristike:

  • Proizvedeno u Švicarskoj
  • Solarni kvarcni mehanizam sa indikatorom punjenja baterije
  • Taktilni safirni kristal otporan na grebanje sa nereflektirajućim premazom
  • Antimagnetsko titanij kućište sa crnim PVD premazom
  • Vodootpornost do 10 bara (100 m / 330 ft)
  • Gumeni remen ili narukvica od titanija sa preklopnom kopčom i gumbima, kožni remen ili remen u kombinaciji kože i sintetike sa preklopnom kopčom i gumbima

Pretplatite se na naš newsletter

Ne propusti naše posebne ponude, akcije i promocije.