PANERAI LUMINOR DUE

Novosti

Evolucija u Luminor Due kolekciji donosi nova mehanička rješenja, veličine i napredne materijale

Panerai Luminor Due kolekcija proširila se za ukupno šest potomaka. Tri modela dijele kućište od brušenog titana te lice u satensko plavoj boji, dok preostala tri predstavljaju dorađene varijacije postojećih modela. Zajednički su im kućni mehanizmi te lako zamjenjivi remeni.

Satovi nastavljaju s prepoznatljivim dizarnerskim kodom Paneraija, no u ovom su slučaju proporcije bliže elegnatnima nego sportskima, robusnost je ustupila mjesto finoći. Lice sata sa istaknutih 12 i 6 sati nezamjnjivo je s bilo kojim drugim modelom.

Po pitanju materijala, Luminor Due 38 mm (PAM00926) po prvi se puta pojavljuje u kombinaciji s kućištem od titana. Također, veći model,  Luminor Due 42 mm (PAM00927) koristi titan te je opremljen automatskim mehaničkim mehanizmom.

Po pitanju materijala, Luminor Due 38 mm (PAM00926) po prvi se puta pojavljuje u kombinaciji s kućištem od titana. Također, veći model,  Luminor Due 42 mm (PAM00927) koristi titan te je opremljen automatskim mehaničkim mehanizmom.

Treći model koji koristi titan za kućište dolazi u posve novoj dimenziji. Radi se o Luminor Due GMT Power reserve, 45 mm (PAM000964) modelu koji uz to ima i sistem brze zamjene remena, Quick Release system. Preostali noviteti drže se čelika i zlata (GoldtechTM) u veličinama kućišta od 38 i 42 mm. Ovdje je na prvome mjestu elegancija pa podatak da je vodonepropusnost svega 30 m lakše se preboli. Iskonskom ronilačkom satu u ovom je slučaju došlo do male mutacije gena pa više od pranja ruku ne bi preporučili.

U ponudi su brojne kombinacije remena za ove satove. Lako se mijenjaju, a svaki satu daje poseban karakter. Mehanizam je automatski, kućni kalibar P.900 debljine svega 4.2 mm. Jadan je to od najtanjih Paneraijevih mehanizama izrađenih u manufakturi u Neuchâtelu. Uz datum na tri sata prikazuje se i rezerva snage. Najkompliciraniji mehanizam ima Luminor Due GMT Power Reserve – 45 mm (PAM000964), P.4002 kalibar. Brojčanik krase dvije vremenske zone i 24 satni indikator s AM/PM pokazateljem. Mehanizam je debljine svega 4.8 mm.

Novi modeli Luminor Due kolekcije nastavljaju s idejom sata koji svoje mjesto traži na ruci ispod rukava košulje s manžetama. Očekujete li od njih osvajanje morskih dubina provjerite radije druge kolekcije Panerai satova.

Otkupljujemo satove

Ispunite formular sa svim podacima vezanim uz sat naših brandova i javit ćemo vam se s našom ponudom za otkup sata.

Pretplatite se na naš newsletter

Ne propusti naše posebne ponude, akcije i promocije.