Panerai Luminor Marina

Novosti

PANERAI NASTAVLJA S OBILJEŽAVANJEM 70. GODIŠNJICE KOLEKCIJE LUMINOR

U 2020. godini navršava se 70 godina otkako je Panerai izdao originalnu kolekciju Luminor, a nastavljajući s lansiranjem novih satova u spomen na tu godišnjicu ove godine, Panerai je predstavio Luminor Marina Ref. PAM01313. Panerai nam je ranije ove godine predstavio nekoliko limitiranih modela izrađenih od inovativnih ultra-svijetlećih materijala, a predstavio je i vulkanski Fibratech materijal. Ali za razliku od tih prethodnih ovogodišnjih izdanja, ovaj prelijepi novi PAM01313 bit će trajni dodatak kolekciji Luminor Marina.

TAMNOPLAVI SUNBURST

Ovaj novi model Luminor Marina ponajviše se odlikuje svojim tamnoplavim brojčanikom s efektom zrake sunca, završnom obradom s pomoću metode satiné soleil istaknute vrlo vidljivim detaljima Super-LumiNova. Na brojčaniku se nalazi poznata moderna konfiguracija sata Luminor, u kompletu s utisnutim markerima – uvećani arapski brojevi za četvrt sata sa istaknutim debljim oznakama za međupoložaje – i suptilnim prozorom za datum iznad broja 3. Nasuprot prozoru s datumom nalazi se podbrojčanik, koji koristi konstrukciju „sendvič-brojčanika“ s malom, stiliziranom kazaljkom koja se okreće i mjeri sekunde. Cijelim brojčanikom prolaze dvije ravne kazaljke u obliku mača za sate i minute.

POZNATO KUĆIŠTE S POUZDANIM MEHANIZMOM

Model koristi poznato kućište u stilu Luminor od 44 mm x 15,65 mm, u kompletu s fasetiranim obrisom u obliku jastuka, debelim ravnim ušicama, masivnim štitnikom krunice i glatkim okvirom. Čvrsto brušeno kućište vodootporno je do 300 metara u dubinu i štiti automatski mehanizam, vlastiti Paneraijev kalibar P.9010. Ovaj automatski mehanizam ima trodnevno rezervno napajanje i skriven je iza čvrste, stilizirane stražnje strane kućišta. Sat dolazi standardno s plavim remenom od kože aligatora, s alternativnom plavom gumenom trakom za one koji se odluče za sportskiji izgled.

SVOJ PANERAI POTRAŽITE U MARLIJU

Svoj Panerai možete kupiti u Marliju, najvažnijoj zagrebačkoj adresi kada su satovi u pitanju. Kultni zagrebački salon ponosi se tradicijom i iskustvom u urarstvu dugom nekoliko desetljeća, a kupce će na adresi Vlaška 13 dočekati nedavno dizajnerski preuređen prostor profinjenog ambijenta koji nudi zbilja posebno iskustvo kupnje.

Urarstvo je dio Marlijeva DNK. Savjet pri odabiru možete zatražiti od educiranog i stručnog osoblja, a Marli je i ovlašteni urarski servis tako da sve svoje potrebe vezane za satove možete obaviti na jednom mjestu. Kupcima je uz najavu osiguran besplatan parking u centru grada, a plaćati se može gotovinom, karticama na rate te kriptovalutama.

Otkupljujemo satove

Ispunite formular sa svim podacima vezanim uz sat naših brandova i javit ćemo vam se s našom ponudom za otkup sata.

Pretplatite se na naš newsletter

Ne propusti naše posebne ponude, akcije i promocije.