Portugieser Chronograph

Novosti

PORTUGIESER CHRONOGRAPH U NOVOM RUHU

IWC Schaffhausen predstavio je prvi put kultni Portugieser Chronograph s narukvicom od nehrđajućega čelika. Zahvaljujući ovoj novoj opciji narukvice, elegantan i sportski kronograf postaje još svestraniji i prikladniji za čitav novi niz avantura. Visokokvalitetna narukvica od nehrđajućega čelika s preklopnom kopčom dostupna je i kao dodatak za sve nove modele satova Portugieser Chronograph.

Svojim satom Portugieser Chronograph IWC, prije više od 20 godina, unio je sportskiji dizajn u obitelji Portugieser. Zahvaljujući jasnom i otvorenom brojčaniku s dva udubljena podbrojčanika na 12 sati i 6 sati, kao i unutarnjoj prirubnici s ljestvicom od četvrt sekunde, bezvremenski moderni kronograf pretvorio se u jedan od najpopularnijih modela iz Schaffhausena.

POSVEĆENOST DETALJIMA

Sada, Portugieser Chronograph postaje još svestraniji; po prvi je puta IWC lansirao verziju ovog kultnog sata s narukvicom od nehrđajućeg čelika. Narukvica je iznimno detaljna s kompleksno izrađenim, satenski glatkim ispoliranim završnim površinama. Zahvaljujući preklopnoj leptir-kopči, ergonomski leži na zapešću i pruža izvrsnu udobnost nošenja.

„Nehrđajući čelik je robustan i praktičan za svakodnevnu upotrebu, ali je i otporan na koroziju te na njega ne utječu vlaga, znoj i prskanje morske vode. S ovom novom opcijom narukvice, Portugieser Chronograph postaje sat koji ćete odabrati za još više aktivnosti i avantura te izuzetno svestran pratitelj na vašem zapešću“, objašnjava Christoph Grainger-Herr, izvršni direktor tvrtke IWC Schaffhausen.

PROVJERENI KALIBAR JAMČI VRHUNSKE PERFORMANSE

Nova referenca s narukvicom od nehrđajućeg čelika (Ref. IW371617) sadrži kućište od nehrđajućeg čelika, posrebreni brojčanik, kao i plave kazaljke te aplikacije. Unutra njega otkucava kalibar 69355 koji proizvodi IWC. Robusno i precizno kretanje kronografa u klasičnom dizajnu stupa kotača vidljivo je kroz safirno staklo. Učinkovit, dvosmjerni sustav navijanja papučice osigurava rezervu snage od 46 sati. Nova narukvica od nehrđajućeg čelika dostupna je kao dodatak za sve nove modele Portugieser Chronograph (Ref. IW3716).

SVOJ IWC POTRAŽITE U MARLIJU

Svoj IWC možete kupiti u Marliju, najvažnijoj zagrebačkoj adresi kada su satovi u pitanju. Kultni zagrebački salon ponosi se tradicijom i iskustvom u urarstvu dugom nekoliko desetljeća, a kupce će na adresi Vlaška 13 dočekati nedavno dizajnerski preuređen prostor profinjenog ambijenta koji nudi zbilja posebno iskustvo kupnje.

Urarstvo je dio Marlijeva DNK. Savjet pri odabiru možete zatražiti od educiranog i stručnog osoblja, a Marli je i ovlašteni urarski servis tako da sve svoje potrebe vezane za satove možete obaviti na jednom mjestu. Kupcima je uz najavu osiguran besplatan parking u centru grada, a plaćati se može gotovinom, karticama na rate te kriptovalutama.

Otkupljujemo satove

Ispunite formular sa svim podacima vezanim uz sat naših brandova i javit ćemo vam se s našom ponudom za otkup sata.

Pretplatite se na naš newsletter

Ne propusti naše posebne ponude, akcije i promocije.