O vremenu i servisu

O servisu

Imate li vremena? Živimo u užurbanom svijetu, u dobu intuitivne tehnologije koja nam daje ono što želimo, kada to želimo i koliko to želimo. Dodirom prsta prolazimo kroz tisuće riječi dostupnih u milisekundi. Iste te riječi na isti taj način možemo i odaslati svijetu. Možemo zaustaviti ili ubrzati film koji upravo gledamo, možemo čak i predvidjeti kakvo nas vrijeme očekuje za par dana, i koliko nam vremena treba od točke A do točke B. Stvaramo si osjećaj da kontroliramo vrijeme, da ga možemo prevariti.
Ali u jednoj zgradi u mirnoj zagrebačkoj ulici, postoji mjesto gdje je “brzina” problem koji se mora riješiti, a vrijeme je bit svega.
Marli servisni centar godišnje zaprima preko 2000 satova, svakog sa svojim problemom kojeg treba riješiti: nova krunica, nova spirala, poliranje, zamjena baterije ili samo čišćenje. Zamislite to kao medicinski spa centar za satove, mjesto gdje se svaki vaš sat procjenjuje, dijagnosticira i stručno tretira između rundi čišćenja, poliranja i rješavanja situacije jedan na jedan.
I dok su satovi, a zbog toga i njihovi vlasnici, razmaženi takvom skrbi, Marli servisni centar nudi još nešto. To je jedno od posljednjih mjesta gdje se urarstvo (i sva prateća briga za detalje, visok stupanj mehaničkog znanja i dodir nježnosti i poštovanja) još uvijek tretira kao strastvena umjetnost.

Otkupljujemo satove

Ispunite formular sa svim podacima vezanim uz sat naših brandova i javit ćemo vam se s našom ponudom za otkup sata.

Pretplatite se na naš newsletter

Ne propusti naše posebne ponude, akcije i promocije.